ARTISTES 2022
960
page-template-default,page,page-id-960,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,language-ca,select-theme-ver-5.2.1,ajax_leftright,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

DELTA  IMMATERIAL · 2022

Resolució de la convocatòria 

 

Estem molt contents i contentes de comunicar oficialment el resultat de la convocatòria.

 

Itinerància a La providence (Illa)

Mariona Vilasseca

 

Itinerància a Landwoks (Sardegna)

Marijo Ribas

 

Itinerància a Casa d’Artistes (Menorca)

*Deserta

ITINERÀNCIA A LANDWORKS (ARGENTIERA, SARDEGNA)

MARIJO RIBAS

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2006), Postgrau en Disseny, Art i Societat, Elisava Pompeu Fabra Barcelona (2008), Màster en Produccions Artístiques i Investigació, Universitat de Barcelona (2010) i primers cursos de doctorat en Història de l’Art, Universitat de Barcelona (2013). Des del 2003 ha participat en exposicions i projectes col·lectius en espais públics i privats com Frac Corse, Ruse Gallery, Spazju Kreattiv Malta, MUU Kaapeli Hèlsinki, Círculo de Belles Arts Madrid, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Centre d’Art Santa Mònica, LABoral Centre d’Art o Es Baluard Museu. Cadascun dels seus projectes neix d’una investigació i narrativa. L’interessa la intersecció entre disciplines: art/història, art/ciència, art/tecnologia, art/vida. Formalitza el seu treball segons les característiques de cada projecte, sobretot a partir del vídeo, la fotografia o la instal·lació.

 

WEB

 

@marijoribas

ITINERÀNCIA A LA PROVIDENCE (ILLA · ILLE SUR TÊT)

MARIONA VILASSECA

Doctora en Belles Arts, Experiència estètica i la contemplació, per la Universitat de Barcelona (2016), programa de doctorat L’art en l’era digital (2005-2007), estudis de tècniques pictòriques a la Facultat de Belles Arts (1995-1997) i fotografia analògica al Foto Club Manresa (1995-1997). Ha rebut diverses beques i subvencions com la de Primavera/22 d’Es FAR Cultural (2022), Recerca artística i  i producció per realitzar el projecte “Del cotó al fotó” (amb el suport de l’empresa Cotó Roig i subvencionat per OSIC de la Generalitat de Catalunya (2013-2014) i “Ciència i art” del Departament de Pintura de Belles Arts de la UB (2005). Les residències artístiques més rellevants han estat a Casa d’Artistes (Menorca), Residència Maison Me (Menorca), Centre d’Art i Natura CAN (Farrera), Museu Molí Paperer (Capellades), Gallery Grey Project i The Substation Theatre (Singapore). Va participar a les Jornadas de arte, naturaleza y contemplaciónLa mística del cuerpo consciente”, organitzat per el Centro de Investigación Arte y Entorno, Universitat Politècnica València (2014). Els seus projectes més importants són: Cartografia emogràfica. Llargs pinzells al mar. Escala. Absorta en la mar (2016-2022), Waiting to rain. Darshan. El mar (el teu blau), Dhara, Give to Recive, Elements. Offering. De la Ciutat a la Muntanya. Esperant que plogui (2014-2010), projecte col·laboratiu amb l’artista Safaa Erruas (Marroc), documental Correspondències i Catàleg Quadern d’Art (2008-2009), Línia – gota a gota. Perla Azul. Emografia (2004-2007).

WEB

@marionavilasecartist

ITINERÀNCIA A CASA D’ARTISTES (MENORCA)

Convocatòria deserta.

Espais de creació