CATALUNYA
415
page-template-default,page,page-id-415,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,language-ca,select-theme-ver-5.2.1,ajax_leftright,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Itinerància a Barcelona

Exposició · CC Guinadró

5 al 22 de juny de 2021

En línia

27·11·2020 

A causa de les mesures i restriccions de moment a Barcelona no podrem oferir un dispositiu expositiu com el que mereixen les obres realitzades pels artistes durant el període de l’estada en residència DELTA Art. No obstant això, des Jiser oferim un espai virtual de trobada, per interlocutar entre agents externs de diferents llocs de la Mediterrània, a més del organitzadors de les tres ciutats col·laboradores (Es Mercadal, Albi i Barcelona) i els artistes residents.

Detectem per les obres produïdes durant aquest estiu inusual a Menorca, de pandemia mundial, que les artistes que han participat a la residència presenten una mirada que penetra en la crisi política de l’instant que vivim o en la necessitat de tornar a la producció d’objectes (o no-objectes) per continuar el seus projectes personals.

 

A més del procés de l’experiència de residència artística dels artistes i les seves obres, volem crear espais d’interlocució amb la intenció d’obrir possibilitats d’un flux de coneixement de la pràctica artística més enllà de les fronteres d’Europa o del nord d’Àfrica, amb els agents que participen com a plataforma de projectes artístics.

Finalment volem fer un balanç del projecte de residències DELTA Art amb una presentació de totes les persones que les fan possible: Es Far Cultural en col·laboració amb Jiser Reflexions Mediterrànies i el Centre d’art Le Lait.

Els agents externs seran la Montse Badia (A*Desk, Barcelona), la Nora Daoud i la Soukaïna Sentissi (Azimut, Sevilla · Marsella), Mohamed Ben Soltane (Jiser, Tunis) i els artistes residents: Marta Grimalt, Marina Ribot Pallicer, Célie Falières, Darla Murphy, Juan David Galindo i Roc Domingo.

DELTA Art és un projecte que rep el suport de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, l’Institut Ramon Llull, el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament d’Alaior.

 

27 de novembre de 2020. 18h
Presentació en línia del projecte DELTA amb presència de les artistes.
Durada: 2h

TROBADA AMB AGENTS CULTURALS

PRESENTACIÓ DE PROJECTES

Amb el suport